2009. október 8., csütörtök

Őszi koszorú



Levendula buzogány



Tavaly is elhatároztam, hogy készítek hortenzia koszorút, de még nem volt olyan sok virág rajta, így sajnáltam a virágokat levágni, na de idén:::)))))))) Rengeteg hatalmas virággal ajándékozott meg, megnéztem az időjárás jelentést jövő hétre már mond talaj menti fagyokat, így eljött az ideje, hogy leszüreteljem a virágokat. 2 nap alatt megszáradt, és megtartotta az eredeti színét. A levendulák is megindultak ismét így csinálhattam még egy pár buzogányt. Még gyorsan leszedem az utolsó paradicsomokat is, és a még virágzó dáliákat, ha jön egy ici-pici fagy azok teljesen tönkre mennek. Mikor tényleg lebarnultak, kezdhetem ültetni a csodás tulipánokat a helyükre. Imádom az őszt azok a párás ködös reggelek !!!!!!!! Egyszerűen imádom, ez a korral jár. Régen a tavasz és a nyár volt a kedvencem, mostanában viszont a tél, és az ősz. Úgy kb 6 éve történt, december volt és csodásan esett a hó, nagy örömömben felhívtam Krisztina barátnémat" látod mily klasszul havazik?
Nem csak látom ÉN át is élem, átázott a cipőm, lefagyott az orrom és fázom fázom, de te ülsz a meleg lakásban tejeskávét szürcsölsz és hülyeségeket telefonálsz.Viszont azóta mindig mikor havazik felhív. Na de az első hóra még várni kell .

7 megjegyzés:

szepyke írta...

Hát, elhiszem, hogy már kötéllel sem elvontatni onnan!
És a hó!
Én az első hóban mindig megmosom az arcom, mert azt muszáj. Ha éjszaka esik, képes vagyok felöltözni és kimenni emiatt a hóba!
Imádom a telet, a legszebb évszak!

L.Krisztina írta...

Szepyke tudod mit szeretek amikor éjszaka esik a hó és szabályosan hallod ahogy a hópihék leérnek a földre. Imádom!!
Ja meg repülni szoktam kiállok a havazásba szétteszem a karom és csak nézek felfele, egy kis idő múlva azt érzem, hogy repülök , Isteni. Bár a férjem ilyenkor simán hülyének tart, de én imádom, ha még nem tetted meg egyszer próbáld ki.

szepyke írta...

Szerintem, költözök. Hozzátok!
:DDDDDDDDD

L.Krisztina írta...

Oké várunk :))))

Renata Kalman írta...

Nagyon szép díszeket készítesz!
Merre az az arra? :)

L.Krisztina írta...

Szia Renata!
Köszi, hogy benéztél hozzám:)))Az arra az Üröm:))Örülök, hogy tetszenek a díszek::))))))))

szepyke írta...

Jah, elfelejtettem mondani, hogy ez a buzogány milyen gyönyörű! Nekem volt egy kis gondom a molyokkal a nyáron, most úgy néz ki, már vége, de képzeld a levendulát szinte körberöhögték...
http://szepsegtar.blogspot.com/2009/09/meg-mindig-kuzdok-molyokkal.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails