2009. október 26., hétfő

Budapest

Láttátok már ??? Én csak most néztem meg a lányom mutatta .Semmi gasztro jaja nem is szódavíz, zserbó. Tudom túl idilli, de néha jó elfelejteni az zord igazságot. Legalább arra legyünk büszkék ami szép ebben a kis hazánkban. Sajnos a mindennapi robotban és a közönyösségtől átitatott mindennapjainkban erre már nem jut időnk. Sajnos túlságosan elfásultunk. Kár Mondja a holló.Néha érdekes saját magunkat külső szemmel nézni, úgy mintha turisták lennénk itthon.
Szeretem ezt az országot , de bosszant hogy a minden napjainkban annyi akadályon kell át verekedni magunkat , nem a normál munka része bosszant hanem azok a feleslegesen futott körök amiket csak azért kell futni mert elveszítettük az igényességünk, és elhisszük, hogy nekünk ez is elég. Hogy figyelmetlenek vagyunk egymással és egyre türelmetlenebbek. Rendületlenül hiszek abba amit te adsz azt kapod vissza a környezetedtől. Hát ezek jutottak eszembe most erről a kis filmről.

2 megjegyzés:

szepyke írta...

Hu, ez jókor jött, mert kezdetm nagyon elborulni.
Kiteszem én is a blogba. Kicsit visszarángat a földre, mert mindig büszke voltam rá, hogy itt élek, csak egyre nehezebben megy...

L.Krisztina írta...

Reméltem hogy,fog tetszeni!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails